Devplastik Keşfet

Hakkımızda bilgi edinin.

Ürünlerimizi inceleyin.

İletişime geçin.

K. Maraş 1000 Lt Plastik Tank Fiyatları

02.07.2019 02:31

K. Maraş 1000 Lt Plastik Tank Fiyatları

1000 Lt Plastik Tank Fiyatları K. Maraş

Polyester yani plastik su tankı çeşitli ebatlarda çeşitli şekillerde üretilebilmektedir. Örneğin yatay, dikey, dikdörtgen başlıca şekilleridir. Uzun ömürlü ürünlerdir, kapalı ve açık alanlarda kullanılırlar. Açık alanlarda dışarıdan güneş ile temasında içlerinde yosun oluşumu ve bakteri oluşumu fazla olacaktır. Plastik bazlı su tankları kapsamına girer. Alınırken dikkat edilmesi gereken durumlardan en önemlisi Plastik bazlı depo üreticilerinin TSE, ISO belgelerinin olması ve tank üzerinde soğuk baskılı CE olmasıdır. Bunlar devlet tarafından yetkili kuruluşlar tarafından denetim altında olduğunu, insan sağlığına ve çevreye karşı zararlı olmadığını göstermektedir. Tonajına göre ebatları değişiklik göstermektedir. K. Maraş 1000 lt plastik tank fiyatları uygun maliyetlidir. Polyesterin ucuz bir malzeme olması, ürünlerin de uygun fiyatlı olmasını sağlamaktadır.

Sizin için bazen su tankı kurmayı düşündüğünüz alan ile size uygun olan tank tonajına sahip su tankının ölçüleri uymayabilir. Bu durumdan dolayı daha düşük su tankı almak durumunda kalabilirsiniz. Polyester su tanklarının montajı kolaydır. Genelde yedek su tankı amaçlı alımlar olduğundan dolayı içindeki su durumu duran su niteliği taşıyacaktır. Bu durumlarda muhakkak kısa vadeli olarak dezenfektesinin yapılması gerekiyor. Sert plastik malzemeden olduğu için darbelere karşı korunmalı ve yanında kesici, delici malzeme ile çalışma yapılacak ise zarar görmemesi için asgari düzeyde özen gösterilmelidir. En yaygın kullanım ebadı 1000 lt plastik tank fiyatları K. Maraş, piyasada ki tankların üretildiği malzeme çeşidine, ürünlerin tonajına ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedirler. Açık su tankının gerekli temizliğini yapabilmek için iyi kapanabilen ve havalandırma deliği olan bir temizleme kapağı olmalıdır. Havalandırma deliği yoksa ucu aşağı eğik bırakılmış havalandırma borusu bulundurulmalıdır. İçindeki suyun kışın donmasını ve yazın ısınmasını önlemek için izole edilmelidir.

Afşin, Andırın, Elbistan, Göksun, Merkez, Pazarcık, Türkoğlu, Çağlayancerit, Ekinözü, Nurhak bölgelerinde hizmet vermekteyiz.

Aradığınızı bulmanıza yardımcı olabilir miyiz?

Bu site çerezler kullanır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz.
Daha fazlası

close