Devplastik Keşfet

Hakkımızda bilgi edinin.

Ürünlerimizi inceleyin.

İletişime geçin.

Yozgat 5000 Lt Su Deposu Fiyatları

02.07.2019 02:31

Yozgat 5000 Lt Su Deposu Fiyatları

5000 Lt Su Deposu Fiyatları Yozgat

Toprak altı su depoları fiberglas malzemeden üretilmektedir. Korozyona uğramaz ve paslanma yapmazlar. Depo içerisinde yer alan dalga kıran sistemi üzerine gelecek kum yükünün azaltılmasını sağlar. Havalandırma borusu sayesinde suyun koku yapması önlenir. Toprak altı su depoları hidrofor kullanımına göre veya dalgıç pompa kullanımına göre dizayn edilmektedirler. Ayrıca yağmur suyunu biriktirmek isteyenler için ürün üzerinde yağmur suyu borusu bırakılarak çatı oluklarından gelen boruların depoya direkt olarak entegre edilmesi sağlanır. Hidrofor kullanımı yapılacak ürünler için alt kısımda çıkış rekoru bulunurken dalgıç pompa kullanımı olacak ürünler için depo üst kısmında çıkış rekoru bırakılır. Dalgıç pompa kullanımı için ayrıca depo iç kısmında pompa yerleşimini sağlayabileceğiniz bir tabla bulundurulmaktadır. Yozgat 5000 lt su deposu fiyatları su deposunun kullanım alanına, malzeme çeşidine, yatay veya dikey konumlandırılmasına bağlı olarak değişmektedir.

Plastik su deposu üretimi polyester ve polietilen malzemeler ile farklı malzeme çeşitleri kullanılarak olabilmektedir. Polietilen çok çeşitli ürünlerde kullanılan, dayanıklı ve sert yapılı bir termoplastiktir. Plastik endüstrisinde adı kısaca PE olarak bilinir. Özellikleri ürünün çeşitliliğine göre değişiklik gösterir. Genel olarak dış hava şartlarına karşı dirençli, esnek, zayıf mekaniksel kuvvete sahip ve kimyasallara karşı yüksek direnç gösterme gibi başlıca özelliklere sahiptir. Çok yaygın bir kullanım alanına sahip olan polietilen, su deposu üretim malzemesidir ve ucuz maliyetlidir. Polietilen su depoları üretimi rotasyon sistemi ile polietilen hammaddenin ısı ile belirli kalıpların şeklini alması ile oluşur. Ürünler kalıplardan çıkartıldıktan sonra dolum kapağı ile çıkış rekoru takıldıktan sonra stok sahasına alınır ve hazır hale getirilir. 5000 lt su deposu fiyatları Yozgat tercih edilen su deposunun üretiminde kullanılan malzeme çeşidine, ürünün tasarım şekline göre ve kullanılan hammaddeye göre değişiklik gösterir.

Akdağmadeni, Boğazlıyan, Merkez, Çayıralan, Çekerek, Sarıkaya, Sorgun, Şefaatlı, Yerköy, Kadışehri, Saraykent, Yenifakılı bölgelerinde hizmet vermekteyiz.

Aradığınızı bulmanıza yardımcı olabilir miyiz?

Bu site çerezler kullanır. Sitede gezinmeye devam ederek çerezlerimizin kullanımını kabul etmiş olursunuz.
Daha fazlası

close